Prime Hydration Strawberry Banana is jouw ultieme metgezel voor optimale hydratatie en smaakvolle verfrissing. Met een heerlijke mix van sappige aardbeien en romige bananen, biedt deze verfrissende sportdrank een perfecte balans tussen zoet en verfrissend.

Ontworpen om je gehydrateerd te houden tijdens intense trainingen en wedstrijden, levert Prime Hydration Strawberry Banana niet alleen essentiële elektrolyten om je lichaam te ondersteunen, maar ook de verkwikkende smaak die je nodig hebt om je energie op peil te houden.

Of je nu een atleet bent die traint voor topprestaties of gewoon een actieve levensstijl leidt, Prime Hydration Strawberry Banana biedt de perfecte combinatie van hydratatie en heerlijke smaak. Haal het beste uit jezelf en je prestaties met Prime Hydration Strawberry Banana – een genot voor je smaakpapillen en een boost voor je prestaties.

Inhoud

500 ml

Ingrediënten

Gefilterd water, suiker, citroenzuur, natuurlijke en kunstmatige smaakstoffen, natriumcitraat, kaliumsorbaat (als conserveermiddel), sucralose, geel 5, rood 40, ascorbinezuur (vitamine C), calciumdisodium EDTA (beschermt de smaak), natriumchloride, magnesiumchloride, zinkgluconaat.

Merk

Prime

Prime Hydration Strawberry Banana – Limited Edition
 19,99

In stock